Tunnetko meidät joustavana kenkätukkurina vai Sendran bootsien verkkokauppana?

Kaikki alkoi yli 30 vuotta sitten!

Meillä on monipuolinen ja pitkä kokemus kenkien tukku-, verkko- ja vähittäiskaupasta sekä maahantuonnista.

silhouette group of people under sunset

Kenkä-Meklari Oy on vuonna 1989 perustettu kenkien  tukku- ja verkkokauppaa sekä maahantuontia harjoittava, alun perin oululainen perheyritys. Verkkokauppamme palvelee aitoja Sendran bootseja arvostavia asiakkaitamme ympäri Suomen.

Löydät Andrea Conti, Calvin Smith, HOOPAH ja Sun & Shadow – mallistoihin kuuluvat värikkäät ja jalkaan sopivat kengät Meklarin Tukun asiakkaiden valikoimista ympäri Suomen.

Kenkämeklareilla on oma filosofiansa: yksilöllisyys ja kansainvälisyys. Etsimme asiakkaidemme mallistoihin uusia ja kiinnostavia malleja sekä tuotemerkkejä ja tuomme niitä itse maahan. Kenkämeklarin ja Meklarin Tukun mallistojen jälleenmyyjillä on aina uusia ja värikkäitä malleja valikoimissaan.

Kaikki alkoi yli 30 vuotta sitten...

”Ostettuani 1000 pari kenkiä menin Jacquesin kahvilaan ja tilasin croissant’in ja maitokahvin.” Kaikki alkoi yli 30 vuotta sitten! Tervetuloa Kenkämeklareiden maailmaan!

Tammikuun 3. päivä:

Lensin aamulla Milanoon. Ehdin illaksi Garda-järvelle ja majoituin Du Lac’iin. Tapasin aamulla Giorgio Strotton. Hän pyysi kengistä kiskurihintaa. Neuvottelusta tuli pitkä mutta se kannatti. Jo ensi viikolla Ouluun saapuu 500 parin lähetys Strotton malleja.

Helmikuun 8. päivä:

Bolognassa sataa kaatamalla. Hotelli Waldorfin suihkusta tulee kylmää vettä. Onneksi viime syksynä sovittu kauppa pitää: Gentanan perheyhtiö sitoutui toimittamaan Kenkämeklarille kaikki haluamani naisten kengät – yli 600 paria!

Helmikuun 28. päivä:

Düsseldorf tuotti jälleen ylllätyksen. Sain ostettua englantilaisten nenän alta 1000 paria! Werner Gross lupasi toimittaa kengät avajaispäivään mennessä. Kaupat syntyivät ”Harrink’in” uusista naisten avokkaista.

Maaliskuun 31. päivä:

Tänään avajaiset! Laitoimme viime yönä hyllyille viimeksi saapuneet kengät. Odotan mielenkiinnolla mitä oululaiset sanovat kengistä ja hinnoista. Tuskinpa kukaan olisi uskonut, että muotikenkiä voisi myydä näin edullisesti. Ensi kuussa lähdemme Espanjaan tutustumaan kesäkenkiin.

Kenkä-Meklari on kenkämuodin moniottelija

Meklarin Tukku palvelee jälleenmyyjiämme ympäri Suomen ja verkkokaupastamme löydät Sendran aidot bootsit.

Jälleenmyyjänä löydät eri mallistoistamme kenkä-, vaate- tai lifestyle kauppaasi kevääseen ja syksyyn uusia värejä ja pehmeitä materiaaleja. Liity mukaan sähköiseen uutiskirjejakeluumme. Mikäli et vielä ole uutiskirjelistallamme, ota yhteys myyntiimme!

Meklarin Tukun mallistoista väriä myymälääsi ja asiakkaittesi elämään!

Oletko jo  jälleenmyyjä? Kirjaudu sisään tai pyydä tunnukset.