Kenkämeklarin verkkokaupan sopimusehdot

 

1. Toimitusehtojen laajuus ja voimassaolo

Nämä käyttöehdot koskevat Kenkä-Meklari Oy:n (myöhemmin ”Kenkämeklari” tai ”myyjä”) verkkokauppaa. Palvelun omistaa Kenkä-Meklari Oy, Juhana Herttuan tie, 00600 Helsinki, Y-tunnus 0745670-5Tilatessasi tuotteita hyväksyt nämä käyttöehdot. Näissä käyttöehdoissa mainittujen sääntöjen lisäksi asiakkaan ja Kenkämeklarin välistä oikeussuhdetta säätelee Suomen lainsäädäntö.

Kenkämeklari pidättää oikeuden muuttaa toimitus- ja maksuehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin.

 

2. Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu Kenkämeklarin verkkokaupassa osoitteessa www.kenkameklari.fi.

Kun tilaus on käsitelty, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero 24%. Toimitamme tuotteet vain Suomeen.

 

3. Maksutavat

Käytämme Matkahuollon bussiennakkoa, eli tuotteiden maksu tapahtuu Matkahuollossa tuotteiden noudon yhteydessä.

 

4. Toimitus

Toimitamme tilaamasi tuotteet Matkahuollon bussiennakkopakettina. Saat ilmoituksen lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä tai sähköpostilla ja voit noutaa paketin joko Suomen Lähikauppa Oy:n (Siwa, Valintatalo, Euromarket) tai lähimmästä Matkahuollon toimipisteestäsi. Toimitamme tuotteet noin viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

5. Toimituskulut

Toimituskulu on tuotteesta riippumatta 6 €, ja yli 100 € tilauksissa 0 €.

 

6. Palautukset

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote veloituksetta neljäntoista (14) päivän  kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa. Mitään merkkejä tai aitoustodistuksia ei saa irrottaa tai poistaa. Ilmoita palautuksesta etukäteen puhelimitse numeroon 040 150 9606 tai sähköpostitse myynti(at)kenkameklari.fi. Palautukset lähetetään Kenkämeklarin Matkahuollon sopimustunnuksella.

 

7. Virheellinen tai vahingoittunut tuote

Mikäli tuote on virheellinen, väärä tai vahingoittunut, ota yhteyttä numeroon 040 150 9606 tai sähköpostiosoitteeseen myynti (at) kenkameklari.fi, jotta voimme sopia jatkotoimista. Kaikki toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee lähettää seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

 

8. Henkilötietojen käsittely

Kenkämeklari on rekisterinpitäjänä vastuussa ilmoittamiesi henkilötietojen käsittelystä. Rekisteriä käytetään ainoastaan Kenkämeklarin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Kenkämeklari ei paljasta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

 

9. Ylivoimainen este (force majeur)

Kenkämeklari ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kenkämeklarin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kenkämeklarin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

10. Muuta

Myyjän vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen hyvittämiseen. Kenkämeklari pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta tuotteita asiakkaalle, joka toistuvasti palauttaa tai jättää noutamatta tilaamansa tuotteet.