Ilmoittaudu Kenkäviikolle

Ilmoittaudu Kenkäviikolle

3.03.2022

Kenkäviikko on alan ammattilaisten suurin ostotapahtuma kenkä- ja laukkukauppiaille.

Kevään ja syksyn tapahtumien aikataulut ja lisätiedot löydät Kenkäviikon sivuilta. Mallistostamme löydät nahkaisia, värikkäitä ja pehmeitä malleja niin naisille, miehille kuin lapsille. 

Andrea Contin mallistossa päällismateriaalit, vuorit ja vaimennetut sisäpohjat ovat pehmeää nahkaa. Mallisto on sporttinen ja mukavuutta korostava. Värivaihtoehtoja on runsaasti, osaan malleista on jopa 30 eri väriä. 

Andrea Conti -mallistossa lajitelman voi valita vapaasti ja eri kokoja ja värejä voi täydentää varastotoimituksina sesongin aikana. Minimitilaus on 6 paria / malli / väri. Kuuden parin minimi mahdollistaa malliston myymisen myös vaatekaupoissa värikkäiden vaatteiden ja asusteiden tukena. Kenkien valmistus on EU:n alueella. Andrea Conti -mallistolla saat myymälääsi ja asiakkaittesi elämään lisää väriä!

Meklarin Tukku palvelee yritysasiakkaita.

Mm. Andrea Conti -mallistomme tarjoaa kevääseen ja syksyyn uusia värejä ja pehmeitä materiaaleja. Liity mukaan sähköiseen uutiskirjejakeluumme. Mikäli et vielä ole uutiskirjelistallamme, ota yhteys myyntiimme!

Uusimpia artikkeleita

Kevät 2022 Kenkäviikko

Kevät 2022 Kenkäviikko

Fashion Centerin Garage 17. - 19.2.2022. Kenkäviikko on alan ammattilaisten suurin ostotapahtuma...

Meklarin Tukun mallistoista väriä myymälääsi ja asiakkaittesi elämään!

Oletko jo  jälleenmyyjä? Kirjaudu sisään tai pyydä tunnukset.