Tutustu tuotemerkkeihimme

Andrea Conti

Esgano Schuhe on saksalainen tehdas, joka on tehnyt kenkiä Baijerissa jo yli 100 vuotta. Mallisto on saanut nuorekkaan ilmeen uuden designer-/yrittäjä-sukupolven myötä.
Sporttiseen mallistoon on saatavana yli 50 värisävyä. Mallisto on kevyt, pääosin nahkavuorinen ja umpinaisissa malleissa on irroitettava, nahkainen vaimennettu sisäpohja.

Sun & Shadow

Sun & Shadow on saksalainen brändi, jonka design seuraa suurimpia keski-eurooppalaisia trendejä. Design on trendinmukaista niin pohjien, lestien, materiaalien ja värien suhteen. Värit ja materiaalit ovat usein hyvinkin jännittäviä, matelija- ja fantasiakuvioituja, unohtamatta metalli- ja kirkkaita trendivärejä.

Calvin Smith

Calvin Smith mallistoa löydät Suomen markkinoilta ainoastaan Meklarin Tukun jälleenmyyjien myymälöistä ensi kertaa keväällä 2022.
Calvin Smith on designiltaan klassinen ja aikuinen. Materiaalit ovat vasikannahkaa ja harjaus ja viimeistely tehdään huolella. 

HOOPAH

Nuori ja rento, trendikäs ja silti erilainen. HOOPAH yhdistää urheilullisen elämäntavan ja rennon mukavuuden. Tiimin suunnittelijat etsivät jatkuvasti uusia ja korkealaatuisia materiaaleja toteuttaakseen uudet ideat ja muodin trendit kokoelman kehittämiseen.

Sendra

Yli sadan vuoden ja neljän sukupolven kokemus brändin perustajasta Andrés Sendrasta hänen pojanpojanpoikaansa Francisco Javier Sendraan on mahdollistanut Sendran kehityksen yhdeksi maailman tärkeimmistä bootsi- ja kenkä-brändeistä.

Meklarin Tukun mallistoista väriä myymälääsi ja asiakkaittesi elämään!

Oletko jo  jälleenmyyjä? Kirjaudu sisään tai pyydä tunnukset.